Over ons

EST Services is een full service bureau die het MKB en grote organisaties adviseert en helpt op het gebied van Payroll- en HRM-dienstverlening, adviseert op fiscaal en sociaaljuridisch vlak, geeft trainingen voor een succesvolle carrière in personeelszaken en levert expat services voor zowel de werkgever en werknemer. Het delen van onze kennis, een pragmatische insteek en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop waardoor onze klanten centraal staan.

EST services helpt sinds 2004 diverse bedrijven zowel nationaal als internationaal. Zelfstandige professionals, MKB bedrijven, ICT, gemeenten, zorginstellingen, financiële instellingen en stichtingen. We hebben ervaring in verschillende branches en werken samen met een netwerk van partners die gespecialiseerd zijn op hun vakgebied zodat we organisaties ook kunnen ondersteunen op sociaaljurdisch, arbeidsrechtelijk, fiscaalrechtelijk, pensioen, personeelsmanagement en housing & relocation vlak.

Wilt u uw personeels- en salarisadministratie en processen onderbrengen bij een ervaren Payroll- en HR expert? Neem contact met ons op via e-mail, Skype of bel naar +31 (0)20 416 04 35.

Ons Team

Kenny Toekimin
Founder & CEO

 kenny@estservices.nl

Leila Vos
International HR & Payroll

 leila@estservices.nl

Jalila Mahdad
International HR & Payroll

 jalila@estservices.nl

Ruud Leijen
HR & Payroll specialist

 ruud@estservices.nl

Cherson Monsanto
Assistant Accounting

 cherson@estservices.nl